Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Zanzibar este insula unde visele devin realitate. Cunoscut si sub numele de Unguja, Zanzibar este un arhipelag din Oceanul Indian, cu o istorie valoroasa. Spice Island Resort, fiind situat pe plaja, ofera oaspetilor posibilitatea de a se relaxa pe plaja privata din interiorul hotelului sau de a se plimba de-a lungul coastei Jambiani.

FACILITATI
Plaja: statiunea este situata chiar pe plaja.
Piscine: piscina de 32 metri lungime si pana la 4 metri adancime situata in zona publica.
Wellness: Malikia Spa (frumusete si terapie corporala), tratamente pentru maini si picioare, scruburi corporale, masaje, aromaterapie, tratamente faciale si epilare cu ceara.
Divertisment: lectii de scufundari, snorkeling, muzica live, gratar.

RESTAURANT
Restaurantul principal Makuti conecteaza Ocean Lounge, barul si zona de luat masa sub un singur acoperis impresionant. Restaurantul are vedere la piscina iluminata si gazduieste regulat evenimente, cum ar fi, gratare si concerte. Jetty Bar isi serveste oaspetii cu gustari sofisticate si cocktailuri grozave.

CAMERE
Spice Island Hotel and Resort are 34 de camere tip bungalou. Fiecare bungalou contine 2 camere cu intrari separate si terasa privata. Bungalourile sunt inconjurate de o gradina botanica mare, cu peste 3000 de copaci, plante si flori exotice. Camerele tipice zanzibariene combina confortul de prima clasa cu mobilierul traditional. Toate sunt frumos echipate cu un amestec unic de mobilier din cultura africana, indiana si araba. Unitatile de cazare dispun de aer conditionat, baie cu dus, terasa privata.

DELUXE FRONT ROOMS (55 mp) - vedere partiala la piscina/gradina, sunt situate in primul rand de bungalouri;
DELUXE ROOMS (55 mp) - vedere la gradina, sunt situate in al doilea rand de bungalouri;
GARDEN VIEW ROOMS (55 mp) - vedere la gradina, sunt situate in al treilea si al patrulea rand de bungalouri.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie