Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Abidos Hotel Apartment Al Barsha


Descriere

Acest hotel de lux oferă apartamente elegante, situate lângă centrul comercial Mall of the Emirates, în cartierul Al Barsha din Dubai.Abidos Hotel Apartment Al Barsha este situat la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Mall of the Emirates, care oferă acces rapid la centrul orașului Dubai. Localizare
Abidos Hotel Apartment Al Barsha este situat la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Mall of the Emirates, care oferă acces rapid la centrul orașului Dubai. Parcul de distracții Dubai Parks and Resorts se află la 20 de minute de mers cu mașina de Abidos Al Barsha. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii au la dispoziţie o sală de fitness, o piscină pe acoperiș şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.Restaurantul MnM, deschis pe tot parcursul zilei, serveşte prânzul şi cina cu meniuri à la carte şi bufete internaționale. Oaspeţii pot savura gustări ușoare și băuturi la lounge-ul din hol, MnM Cafe, iar MnM Lounge este locul ideal pentru a savura o gustare lângă piscină.