Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitol Hotel


Descriere

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Situat în Bur Dubai, la 500 de metri de malul mării, hotelul de 4 stele Capitol se află la 5 minute de mers cu mașina de World Trade Centre. Acesta are o piscină pe acoperiș și oferă camere spațioase, cu TV prin satelit. Dubai Mall este la 10 minute de mers cu mașinaLocalizare
Hotelul Capitol este situat la mai puțin de 3 km de Gold Souk și de centrul comercial Burjuman. Aeroportul Internațional Dubai se află la 15 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții pot savura preparate din bucătăria arabă și fuma narghilea în restaurantul de pe acoperiș, Bazerkan, care oferă spectacole live de dans oriental.

De asemenea, oaspeții hotelului pot beneficia de un masaj relaxant sau pot vizita centrul de fitness, care include echipamente cardiovasculare. Hotelul are un birou de turism, care oferă serviciu de închirieri auto și informații despre atracțiile locale.