Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Citymax Bur Dubai

de la
544  528 
Tarif / persoana
* perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Dubai și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Citymax Bur Dubai includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele confortabile de la Citymax Bur Dubai sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Citymax Bur Dubai oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină situată la înălțime, de unde oaspeții pot admira o priveliște superbă.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Citymax Bur Dubai amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 6,5 km.

Cele mai apropiate atracții de Citymax Bur Dubai sunt: Stația de metrou ADCB - 1,0 km, Staţia de metrou Al Fahidi - 1,0 km, Staţia de metrou BurJuman - 1,3 km.


Restaurante:
Claypot - Bucătărie: indiană, Meniu: Bufet și à la carte
Sizzling Wok - Bucătărie: asiatică, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Lift
Seif
Cafenea
Umbrele de soare
Sală de fitness
Bancomat
Darts
Biliard
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Canale prin cablu
2 restaurante
Accesibil cu scaunul cu rotile
Parcare la proprietate
Concierge
Birou
Laptop
Șezlonguri
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Piscină pe acoperiș
Cameră pentru bagaje
Baie cu cadă sau duș
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Pardoseală de gresie/ marmură
Mic dejun în cameră
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Bar la piscină
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Curăţătorie chimică
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie cu duș

Locatie