Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUBAI GRAND HOTEL BY FORTUNE


Descriere

Acest hotel este situat la 5 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Dubai şi aproape de centrele comerciale principale din Dubai. Proprietatea oferă o sală de fitness şi o piscină în aer liber, cu o terasă cu şezlonguri. Sunt disponibile locuri de parcare private gratuite.Localizare
Dubai Grand Hotel se află la mai puţin de 3 km de Centrul Comercial Sahara. Recepția proprietăţii este deschisă nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantele de la Dubai Grand Hotel servesc o varietate de preparate internaţionale şi mâncăruri indiene tradiţionale. De asemenea, proprietatea are câteva baruri care oferă băuturi răcoritoare, precum şi un club de noapte cu divertisment live.

Oaspeții pot utiliza sala de fitness, care include greutăți, sau se pot relaxa în cada cu hidromasaj. Personalul de la biroul de turism al hotelului poate furniza servicii de închirieri auto şi informaţii legate de atracţiile locale.