Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emirates Concorde Hotel & Residence


Descriere

Emirates Concorde se află lângă zona Dubai Creek şi clubul de iahting din portul Saeed. Hotelul îşi întâmpină oaspeţii în holul său hi-tech remarcabil. Oferă piscină şi hamam cu tratamente de masaj. În apropiere sunt disponibile facilităţi de golf. Oaspeţii au acces gratuit la internet WiFi în camere pentru maximum 3 dispozitive.Localizare
Situat în zona centrală a Dubaiului, Hotelul Emirates Concorde se află în imediata apropiere a centrelor comerciale Deira City Centre Mall şi Al Ghurair Mall. Staţia de metrou Alrigga este la 900 de metri, iar staţia de metrou Union este la 1 km. Aeroportul Internaţional Dubai se află la mai puţin de 7 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oferă piscină şi hamam cu tratamente de masaj. În apropiere sunt disponibile facilităţi de golf. Restaurantul hotelului serveşte zilnic o combinaţie de preparate continentale şi mâncăruri tradiţionale din Orientul Mijlociu. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie o galerie comercială, o clinică dentară, o frizerie şi un salon de cosmetică.