Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fairmont The Palm


Descriere

Fairmont The Palm se află în zona de plajă din Palm Jumeirah și oferă unități de cazare de lux cu vedere spectaculoasă. Proprietatea are o zonă de plajă privată cu acces gratuit, 2 piscine în aer liber şi un bar. Districtul Dubai Marina este situat la 8 km.

Localizare

Centrul comercial Dubai Mall se află la 30 de minute de mers cu maşina, iar clubul de golf Emirates, la 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internaţional Dubai este situat la 35 km.

Facilitati Hotel

Proprietatea are o zonă de plajă privată cu acces gratuit, 2 piscine în aer liber şi un bar. Restaurantul Frevo servește mâncăruri braziliene autentice. Flow Kitchen oferă mâncăruri clasice din întreaga lume. Vă puteţi destinde şi relaxa în salonul de trabucuri şi în lounge-ul Mashrabiya. Oaspeții se pot menține în formă la sala de gimnastică sau se pot îmbăia într-una dintre piscine. Centrul spa Willow Stream oferă o varietate de tratamente. Proprietatea are un club pentru copii, care organizează programe distractive și educaţionale.

Facilitati Camere

Toate unităţile de cazare de la Fairmont The Palm sunt decorate modern, în culori liniştite. Toate camerele oferă TV cu ecran plat, baie proprie şi balcon privat. Suitele au cameră de zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.