Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flora Al Barsha Hotel


Descriere

Flora Al Barsha Dubai beneficiază de o locație excelentă de pe autostrada Sheikh Zayed, din cartierul Al Barsha, în apropierea renumitului centru comercial Mall of the Emirates. Proprietatea se află la câțiva pași de o stație de metrou, fiind situată central față de destinațiile principale ale orașului, precum Ski Dubai, Jumeirah Beach Residence, zona economică liberă Jebel Ali, motiv pentru care reprezintă o alegere ideală atât pentru sejururi de agrement, cât și pentru călătorii de afaceri. Localizare
Locația ideală a Hotelului Flora Al Barsha permite oaspeților să ajungă la numeroase atracții turistice din imediata apropiere, precum plaja Jumeirah, situată la 10 minute de mers pe jos, Dubai Miracle Garden și Global Village, unde se poate ajunge cu mașina în 20 de minute. Cel mai apropiat aeroport de Hotelul Flora Al Barsha este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 30 de minute de mers cu mașina. Hotelul oferă, de asemenea, un serviciu de transfer gratuit la plaja Kite, cu plecare de la hotel la ora 09:15 și întoarcere la ora 12:15.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de fitness a Hotelului Flora Al Barsha este complet utilată și include o baie de aburi și facilități de saună, o sală de gimnastică, o baie în stil marocan și o piscină cu sistem de reglare al temperaturii. Centrul de spa și wellness Serenity din cadrul Hotelului Flora Al Barsha oferă o gamă largă de tratamente spa de întinerire, precum și o gamă largă de opțiuni de masaj și servicii de înfrumusețare, într-un mediu liniștit și relaxant.

La hotel oaspeții pot savura preparate cu specific variat la micul dejun tip bufet și preparate mediteraneene, din fructe de mare și din bucătăria armitsari, în regim à la carte. De asemenea, este pus la dispoziție un lounge cu program nonstop, unde se oferă o varietate de cafele de calitate superioară și un meniu à la carte ce include produse de patiserie și sandvișuri excelente.