Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Deira City Centre


Descriere

Ibis Deira oferă unități de cazare elegante în cartierul de afaceri Port Saeed din Dubai. Situat în faţa centrului comercial City Centre Mall, hotelul pune la dispoziția oaspeților WiFi public gratuit și parcare gratuită. Booking.com 7.5 Bine

Localizare
Ibis Deira oferă unități de cazare elegante în cartierul de afaceri Port Saeed din Dubai. Situat în faţa centrului comercial City Centre Mall, hotelul pune la dispoziția oaspeților WiFi public gratuit și parcare gratuită.

Facilitati Hotel
Hotelul este situat la aproximativ 200 m de 2 staţii de metrou şi la 5 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai. World Trade Centre, Muzeul Dubai şi zona Bastakia se află la mai puţin de 15 minute cu maşina de hotel. Ibis Deira oferă unități de cazare elegante în cartierul de afaceri Port Saeed din Dubai. Situat în faţa centrului comercial City Centre Mall, hotelul pune la dispoziția oaspeților WiFi public gratuit și parcare gratuită.

Facilitati Camere
Camerele de la Ibis Deira City Centre includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit care este montat pe perete. Acestea au un design contemporan și sunt prevăzute cu aer condiţionat şi cu un birou practic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.