Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Intercontinental Dubai Marina


Descriere

Amplasat în inima zonei Dubai Marina, InterContinental Dubai Marina oferă vedere pitorească la portul de agrement și are o piscină în aer liber și 9 opțiuni de luat masa și băuturi. Plaja JBR este la 10 minute de mers pe jos de proprietate.

Localizare

InterContinental Dubai Marina este vizavi de Dubai Marina Mall, de-a lungul promenadei Marina. Mall of the Emirates este la 10 km. La parcul acvatic Aquaventure se poate ajunge cu mașina în 20 de minute.

Facilitati Hotel

Restaurantul Accents este inspirat de aromele și atmosfera din întreaga lume. Marina Social, condus de celebrul maestru bucătar Jason Atherton, servește platouri de inspirație mediteraneană. Pentru o seară relaxantă, hotelul pune la dispoziție Urban Shisha Lounge.

Având 6 suite de tratament, centrul spa oferă o gamă largă de tratamente de masaj de diferite intensități. Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness sau se pot bucura de o baie în piscina în aer liber.

Facilitati Camere

Un amestec de artă contemporană și arhitectură inedită, fiecare dintre cele 328 de camere, suite și reședințe este dotată cu TV cu ecran plat de 40 inch, WiFi gratuit și birou. De asemenea, sunt disponibile facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.