Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Beach Hotel


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest luxos hotel de 5 stele din Dubai are plajă privată şi oferă peste 21 de opţiuni de luat masa, 6 piscine şi un perete de alpinism. Oaspeţii tuturor camerelor Hotelului Jumeirah Beach beneficiază de acces gratuit nelimitat la Wild Wadi Waterpark™.

Localizare

Mall of the Emirates este la 10 minute de mers cu maşina de Hotelul Jumeirah. Souk-ul Madinat Jumeirah este la 10 minute de mers pe jos de hotel. Aeroportul Internaţional Dubai se află la 20 km.

Facilitati Hotel

Jumeirah Beach oferă o gamă largă de mâncăruri din bucătăria internaţională, inclusiv mâncăruri libaneze, argentiniene şi italiene. Multe restaurante au meniu pentru copii. Lounge-ul de pe acoperiş, barul 360 şi barul de la piscină servesc băuturi răcoritoare.

Printre facilităţile oferite de Pavilion Marina şi centrul Talise din cadrul hotelului se numără terenuri de tenis, un centru de scufundări certificat PADI, sală de gimnastică cu dotări ultramoderne, cursuri de aerobic şi centru spa cu servicii complete. Sinbad’s Kids Club are program zilnic de activităţi pentru copii.

Oaspeţii tuturor camerelor Hotelului Jumeirah Beach beneficiază de acces gratuit nelimitat la Parcul Acvatic Wild Wadi.

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Jumeirah Beach sunt spaţioase şi au ferestre din podea până în tavan, oferind vedere la Golful Arabic. Toate camerele oferă TV LCD cu canale prin cablu, turndown service de seară şi acces gratuit la internet WiFi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.