Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Creekside Hotel Dubai


Descriere

Hotelul Jumeirah Creekside oferă unităţi de cazare moderne şi luxoase, cu vedere la zona Dubai Creek. Proprietatea oferă acces nelimitat la Wild Wadi Waterpark™ şi la o plajă privată la Jumeirah Zabeel Zaray o dată pe sejur.Localizare
Hotelul Jumeirah Creekside este la 5 minute cu maşina de centrul comercial Deira City Centre şi de aeroportul internaţional Dubai. Piaţa tradiţională de aur este la 15 minute cu maşina. Proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit la Wild Wadi Waterpark™ și la Jumeirah Zabeel Saray.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispoziţie 2 piscine în aer liber, 5 restaurante de talie mondială, o sală de sport şi un centru spa. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în toate zonele proprietăţii.

Restaurantele hotelului servesc o gamă largă de preparate internaţionale. Hotelul găzduieşte lounge barul latin Cu-ba, situat pe acoperiş, şi restaurantul International Nomad.

Oaspeţii se pot relaxa la centrul spa Akaru, care include 14 camere de tratament sau se pot antrena în sala de sport ultramodernă. Hotelul pune la dispoziţie 4 terenuri de tenis şi 2 terenuri de squash. Terenul de golf cu 18 găuri Dubai Creek se află la doar 10 minute cu maşina de proprietate.