Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Landmark Hotel Riqqa


Descriere

Tourism Dirham Fee per bedroom per night is payable by the guest upon departure. Check-in time: 14:00 hrs, Check-out time: 12:00 hrs NO Beach Transfer from 01.08.2017 until further notoice. Halfboard (HB) is defined as Lunch or Dinner (Set Menu) Fullboard (FB) is defined as Lunch & Dinner (Set Menu) ____________________________________________________________________________________________ 01.11.2017 - 31.12.2017 Worldwide Markets except Iranian Market Check-in time: 14:00 hrs, Check-out time: 12:00 hrs

Localizare
Hotelul Landmark Riqqa se află la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de staţiile de metrou Union Square şi Al Riqqa. Acesta este situat la o plimbare de 2 minute de centrele comerciale Al Ghurair City şi Reef Mall. Aeroportul Internaţional din Dubai se găseşte la 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel
Acest hotel de 4 stele din Dubai oferă un club modern de sănătate, o piscină pe acoperiş, o saună şi un restaurant à la carte.Elegantul Restaurant Palm serveşte mâncăruri internaţionale, cu accente arabe. În plus, hotelul include o cafenea cu program nonstop, care oferă gustări uşoare şi sortimente gastronomice de cafea şi ceai.

Facilitati Camere
Camerele Hotelului Landmark Riqqa sunt luminoase şi decorate modern. Toate includ o zonă de relaxare spaţioasă, prevăzută cu o canapea şi un TV cu ecran plat cu diagonala de 32 inch (81 cm), cu programe prin cablu. Băile private au articole de toaletă luxoase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.