Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

M HOTEL DOWNTOWN (Ex. RADISSON BLU DOWNTOWN)


Descriere

Acest hotel de 4 stele este situat în Dubai, la 5 minute cu mașina de Dubai Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume și cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Hotelul are o piscină în aer liber, saună şi centru de fitness.Localizare
Situați la doar 7 minute de mers pe jos, oaspeții pot folosi gratuit transferul zilnic gratuit programat la Dubai Mall sau la plaja pentru kite. Aeroportul internaţional Dubai este situat la 10 km, iar hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții pot savura mâncăruri locale și internaționale la restaurantul Lemon Pepper sau un cocktail exotic la barul La Terrace de lângă piscină, admirând panorama strălucitoare a clădirilor din centrul Dubaiului. În hotel există de câteva cluburi și lounge-uri excelente cu specific arab.

Centrul de fitness al Hotelului M Downtown de Millennium are o gamă largă de echipamente moderne. De asemenea, hotelul are saune separate pentru bărbaţi şi femei.