Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind cazare in cartierul de restaurante, cumparaturi, vizitarea reperelor din Dubai, Melia Dubai este o alegere populara atat pentru turisti cat si pentru calatorii de afaceri. La doar 3 Km de centrul orasului, locatia strategica a hotelului garanteaza ca turistii pot ajunge rapid si usor la multe puncte locale de interes. Acest hotel modern se afla in vecinatatea atractiilor populare ale orasului cum ar fi Al Attar Shopping Mall, Al Rais Shopping Centre, muzeul din Dubai, golful Khor Dubai, piata Gold Souk si zona cu cladiri de patrimoniu din centrul orasului. CINA DE REVELION!Localizare
Hotelul de 5 stele Melia Dubai este situat in centrul istoric al orasului Dubai si ofera unitati de cazare moderne. Melia se afla în cartierul Bur Dubai, la numai cativa pasi de principalele zone comerciale si de atractie. Melia Dubai se afla la 15 km de Aeroportul International Dubai. Hotelul ofera un serviciu de transfer gratuit de la / la parcul Al Mamzar si centrul comercial Burjuman.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Melia Dubai pune la dispozitie un centru spa de 1000 metri patrati, WiFi gratuit in intreg hotelul, piscina in aer liber pe acoperis, 2 restaurante Signature by Sanjeev Kapoor si restaurantul tip bufet Azalya International, care servesc preparate moderne din bucataria internationala, baruri tematice, cum ar fi Estrellas, care serveste tapas spaniole, sau Alfonso X Sushi & Cigar Lounge, sala de fitness, parcare privata gratuita, inchirieri auto, club de noapte, magazine.