Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS


Descriere

Situat în zona Jumeirah Lake Towers din Dubai, Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers oferă camere moderne, cu WiFi gratuit. Hotelul are o sală de fitness complet utilată, o piscină în aer liber și un centru spa. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice.Localizare:
Hotelul este situat la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Jumeirah Lakes Towers și de centrul comercial Marina. Centrul comercial Ibn Battuta se află la 10 minute de mers cu mașina. Hotelul este situat, de asemenea, în apropiere de faimosul arhipelag Palm Jumeirah, de plaje și de terenurile de golf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul oferă numeroase opțiuni de luat masa, care includ localul The urban bar and kitchen. Restaurantul Nosh are bucătărie deschisă și organizează seri tematice cu bufet și meniu à la carte. Oaspeții pot savura cafea proaspăt preparată și gustări în lounge-ul din hol, Crema. Hotelul are o sală de fitness complet utilată, o piscină în aer liber și un centru spa. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice.