Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOTEL AL BARSHA


Descriere

Novotel Dubai Al Barsha este un hotel de 4 stele situat la 2 km de Mall of the Emirates. Are o sală de gimnastică, o piscină în aer liber şi 4 localuri care servesc masa. Staţia de metrou Sharaf DG este la 300 de metri.

Localizare
Novotel Dubai Al Barsha este situat la 6 km de portul de agrement Dubai şi la 13 km de centrul comercial Dubai Mall. Aeroportul Internaţional Dubai este la 23 km şi se oferă un serviciu de transfer disponibil la cerere.

Facilitati Hotel
Oaspeţii pot lua masa la restaurantul tip bufet de la hotel. De asemenea, există un lounge şi o cafenea. La barul de lângă piscină, oaspeţii se pot relaxa şi bucura de o băutură răcoritoare.Hotelul oferă un centru de afaceri, săli de conferinţe şi facilităţi de afaceri. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată gratuită.

Facilitati Camere
Unităţile de cazare de la Novotel Dubai Al Barsha au decor modern, aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat şi minibar. Apartamentele includ living şi o bucătărie complet utilată. Toate băile au uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.