Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

One & Only Royal Mirage - Arabian Court


Descriere

Hotel Arabian Court at One & Only Royal Mirage este situat direct pe plaja minunata Jumeirah cu vedere la Palm Island Project. Construit in stil local, hotel luxos este situat la circa 30 km de aeroport, in apropiere renumitul teren de golf Emirates Golf Club, iar pana in centrul orasului Dubai sunt cca. 20 de min. cu masina.

Localizare

Construit in stil local, hotel luxos este situat la circa 30 km de aeroport, in apropiere renumitul teren de golf Emirates Golf Club, iar pana in centrul orasului Dubai sunt cca. 20 de min. cu masina. Transferul pana in Dubai este oferit de hotel fara alte suprataxe.

Facilitati Hotel

Arabian Court at One & Only Royal Mirage cu un fler oriental este inconjurat de o gradina superba si dispune de 172 de camere si Suite-uri. Hotelul dispune de restaurante si baruri excelente cu diverse specialitati: restaurant The Rotisserie, restaurantul Indo-euorpean Nina, restaurant la piscina precum si pe plaja – Eau Zone. Hotelul mai dispune si de o terasa acoperita –Roof Top Lounge, ce ofera oaspetilor vedere spectaculoasa la apus, piscina(sezlonguri, umbrele si prosoape incluse in pret), magazine, centru de inchiriat masini si coafor. Deasemenea oaspetii au acces si la facilitatile hotelului sora – The Pallace at One & Only Royal Mirage.

3 terenuri de tenis de camp (cu nocturna ), centru fitness.
Contra cost: diverse sporturi nautice scufundari, pescuit in larg, centru Health & Beauty cu hammam oriental si Spa Givenchy. Golf in renumitul Emirates Golf Club, se gaseste   vizavi de hotel.

Facilitati Camere

Cele 162 de camere (50m2) sunt foarte confortabil amenajate, luxoase si dispun de baie/dus, wc, uscsator de par, halat de baie, telefon, Tv-sat., radio, minibar, seif si aer conditionat. Toate camerele dispun de balcon sau terasa cu vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.