Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RODA AL MUROOJ


Descriere

Roda Al Murooj Hotel este un hotel de 5 stele, situat vizavi de Dubai Mall și de celebrul Burj Khalifa. Acesta pune la dispoziție o grădină plină de verdeață, cu o piscină mare, și WiFi gratuit în zonele publice. Dubai World Trade Centre se află la 10 minute de mers cu mașina.Localizare
Roda Al Murooj Hotel este situat la 40 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Al Maktoum. Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de Dubai Mall, Kidzania și acvariul cu grădină zoologică subacvatică din Dubai. Aeroportul Internaţional Dubai este situat la 20 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Printre opțiunile de luat masa de la hotel se numără pub-ul premiat Double Decker și restaurantul Pergolas, care este deschis toată ziua și servește preparate internaționale, precum și cafeneaua Circle & Ojos. Oaspeții pot solicita livrarea mesei în cameră nonstop.

Centrul de wellness și de sănătate Flow include o sală de fitness complet echipată, saună și cadă cu hidromasaj. Oaspeții pot rezerva tratamente de masaj la un cost suplimentar. De asemenea, complexul oferă servicii de babysitting și are un salon de înfrumusețare, baie de aburi și terenuri de tenis.