Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roda Amwaj Suites Jumeirah Beach Residence


Descriere

Roda Amwaj Suites, Jumeirah Beach Residence se află în zona JBR din Dubai şi pune la dispoziție o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Aeroportul Internaţional Dubai este situat la 30 km de proprietate.

Localizare

Aeroportul Internaţional Dubai este situat la 30 km de proprietate. Intrarea proprietății este situată vizavi de stația de tramvai JBR2 Dubai, iar Dubai Marina se află la 1 km. Insula Bluewaters, care va fi inaugurată în curând, se află la 2 minute de mers cu maşina, iar parcul de distracții Dubai Parks and Resorts este situat la doar 10 minute.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber şi un centru de fitness.

Facilitati Camere

Unitățile de cazare sunt în sistem self-catering şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi bucătărie complet utilată, cu maşină de spălat vase, cuptor cu microunde şi frigider. Băile private sunt dotate cu duș, cadă şi uscător de păr. Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat. Unele camere sunt prevăzute cu balcon. La proprietate este disponibilă o moschee.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.