Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Club, Palm Jumeirah


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Royal Club se află în Palm Jumeirah din Dubai şi oferă apartamente în sistem self-catering, cu balcon privat. La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la plaja din Palm Jumeirah, situată vizavi. Localizare
Royal se află la 3 km de Dubai Knowledge Village. Aeroportul Al Maktoum se află la 20 de minute de mers cu maşina. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Royal Club se află în Palm Jumeirah din Dubai şi oferă apartamente în sistem self-catering, cu balcon privat. La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la plaja din Palm Jumeirah, situată vizavi. Biroul pentru predarea cheilor este situat convenabil în clădirea Shoreline nr. 20, chiar la intrarea pe insulă.

La un cost suplimentar, oaspeţii de la Royal Club pot folosi piscina în aer liber, sala de gimnastică bine echipată şi sauna, toate situate în imediata vecinătate.