Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofitel Dubai Jumeirah Beach


Descriere

Sofitel Dubai Jumeirah Beach este situat langa The Walk at Jumeirah Beach Residence. Acest hotel de lux de 5 stele se afla la cativa pasi de mall-ul The Beach, cel mai bun loc din Dubai pentru a lua masa la malul marii si pentru divertisment. Oaspetii au la dispozitie o piscina în aer liber si wi-fi gratuit. Proprietatea este la 5 minute pe jos de Dubai Marina si la 15 minute cu masina de Wild Wadi Waterpark si de Mall of Emirates. Jumeirah Beach Residence este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de plaja, relaxare si gastronomie. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET!

Localizare

Proprietatea este la 5 minute pe jos de Dubai Marina si la 15 minute cu masina de Wild Wadi Waterpark si de Mall of Emirates. Statia de tramvai JBR 2 se gaseste la 500 de metri.

Facilitati Hotel

Oaspetii au la dispozitie o piscina in aer liber si wi-fi gratuit si pot lua un mic dejun arabesc la Lounge-ul Plantation, cu program nonstop, sau bauturi si gustari usoare la barul piscinei infinite cu vedere la mare. La A.O.C French Brasserie se pot savura preparate frantuzesti. Printre facilitatile sportive se numara un centru de fitness ultramodern si o sauna. Echipa de concierge a hotelului este bine documentata si poate oferi oaspetilor informatii despre tururi si excursii. Hotelul ofera gratuit parcare cu valet.

Facilitati Camere

Cu balcon privat cu vedere panoramica la Golful Persic, camerele si suitele sunt spatioase si au amenajari moderne, toate camerele fiind dotate cu TV cu ecran plat modern, sistem de sunet Bose si minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.