Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah


Descriere

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah are un design inspirat din palatele Peninsulei Arabe, fiind situat ideal pe plajă, la 50 de minute de Aeroportul Internațional Dubai. Pune la dispoziție un centru spa de lux, un teren de golf de campionat cu 18 găuri și o plajă privată de 350 de metri, având ca fundal apa azurie a Mării Arabiei.

Localizare

Oaspeții pot vizita peninsula Musandam care se află la 50 km de Waldorf Astoria. Muzeul Național din Ras Al Khaimah este situat, de asemenea, la câteva minute de mers cu mașina. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Restaurantele de la Waldorf Astoria oferă oaspeților o selecție eclectică de mâncăruri din bucătăria locală și internațională. În restaurantul Lexington Grill puteți savura grătare și fripturi clasice, iar în restaurantul UMI, mâncăruri japoneze, precum teppanyaki și sushi. Restaurantul Marjan servește preparate de casă prezentate elegant. Pentru o aventură culinară, mergeți la Qasr Al Bahar, restaurantul principal.

Oaspeții se pot se pot revigora în centrul spa al hotelului care oferă tratamente specifice. Sala de gimnastică pune la dispoziție o gamă largă de echipamente Technogym și două terenuri de tenis cu iluminare nocturnă.

Facilitati Camere

Camerele elegante de la Waldorf oferă locuri de relaxare tapisate, birou și vedere la mare, la golf sau la grădină. Fiecare dintre ele include ceainic electric, iPod docking station și birou. Baia este dotată cu cadă și duș cu efect de ploaie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.