Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat langă cheiul El Embarcadero din zona hotelieră din Cancún, Oasis Palm - All Inclusive oferă o plajă privată de 200 de metri. Acest complex in stil mexican pune la dispozitie piscine in aer liber, un centru spa, magazine si restaurante.

Camerele de la Palm Oasis au aer condiționat și baie privată. Fiecare cameră are TV prin cablu, iar majoritatea oferă vedere fantastică la mare.

Cele 11 restaurante de la Oasis Palm servesc o varietate de preparate culinare, de la mancăruri japoneze sau mexicane, la fructe de mare. De asemenea, există 7 baruri, dintre care unul in piscină si unul pe plajă. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un restaurant pentru copii si program de activităti.

In apropiere se găsesc numeroase baruri, restaurante si centre comerciale. Alte activităti includ cursuri de bucătărie mexicană si degustări de tequila si mezcal.

Centrul orasului Cancún se află la circa 5 minute de mers cu masina de Oasis Palm, iar la Aeroportul Cancún se poate ajunge cu mașina in 20 de minute. Langă hotel există un port, de unde pleacă ambarcatiuni către insula Mujeres.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.