Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARRIOTT AL JADDAF

   Dubai, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Hotelul este situat la 5 minute de mers cu masina de Centrul Financiar International din Dubai (DIFC) si se afla aproape de atractii precum: Burj Khalifa, Jumeirah Beach, Dubai Creek si Gold Souq. http://www.marriott.com/hotels/travel/dxbmh-marriott-hotel-al-jaddaf-dubai/ Website
http://www.marriott.com/hotels/travel/dxbmh-marriott-hotel-al-jaddaf-dubai/

Spa & Wellness
Spa-ul ofera masaj si sauna.

Drinks & Food
Opțiunile pentru servire a mesei includ mese tip bufet și a la carte din bucătăria internațională, un restaurant italian.

Sport si divertisment
Centrul fitness este dotat cu echipament cardiovascular si greutati, iar hotelul dispune de asemenea de o piscina exterioara incalzita, unde se asigura prosoape.

Localizare
Hotelul este situat la 5 minute de mers cu mașina de Centrul Financiar Internațional din Dubai (DIFC) si se afla aproape de atractii precum: Burj Khalifa, Jumeirah Beach, Dubai Creek si Gold Souq. Hotelul Dubai Marriott Al Jaddaf se află la 10 minute de mers cu mașina de The Dubai Mall și Downtown Dubai. Aeroportul Internaţional Dubai este situat la 6 km.Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.