Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOTEL AL BUSTAN ABU DHABI

   Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Hotelul se afla la 20 de minute de aeroportul Abu Dhabi, la 15 minute de centrul orasului Abu Dhabi, la 5 minute de Centrul de Expozitii Abu Dhabi, Embassy District si Zayed Sports City. Website
http://www.novotel.com/gb/hotel-6533-novotel-abu-dhabi-al-bustan/index.shtml

Spa & Wellness
Hotelul este echipat cu camera de masaj.

Drinks & Food
Restaurantul “Pepper”, un bufet pentru toata ziua cu bucatarie internationala si “Choice Cut”, un steakhouse sunt restaurantele hotelului. Oaspetii se pot relaxa cu o bautura la “Waves Pool Bar”, la “Amber Bar& Café” sau la “Recharge Bar” sau isi pot servi cafeaua preferata la “Caramel Café”.

Sport si divertisment
Hotelul Novotel Al Bustan are o piscina exterioara, o piscina pentru copii, sauna, jacuzzi interior si exterior si centru fitness.

Localizare
Hotelul se afla la 20 de minute de aeroportul Abu Dhabi, la 15 minute de centrul orasului Abu Dhabi, la 5 minute de Centrul de Expozitii Abu Dhabi, Embassy District si Zayed Sports City. Atractii faimoase precum Ferrari World, Yas Waterworld si Yas Mall, sunt situate la 20 de km de hotel, in Insula Yas. Marea Moschee din Abu Dhabi se afla la 5 minute cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.