Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada by Wyndham Beach Hotel Ajman

   Ajman, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Situată în Ajman, această proprietate de 4 stele dispune de o piscină interioară și de o zonă de plajă privată cu umbrele și șezlonguri. Facilitățile de la Ramada By Wyndham Beach Hotel Ajman includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele confortabile de la Ramada By Wyndham Beach Hotel Ajman au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Ramada By Wyndham Beach Hotel Ajman oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Ramada By Wyndham Beach Hotel Ajman dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sharjah, situat la o distanță de 13 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Ramada By Wyndham Beach Hotel Ajman sunt: Ajman Museum - 700 m, Museum of Islamic Civilization - 6,5 km, Gulf Medical University - 7,0 km.


Restaurante:
Flavours - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Lift
Seif
Sală de fitness
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Business centre
Accesibil cu scaunul cu rotile
Concierge
Saună
Șezlonguri
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Prosoape de plajă
Fierbător
Vedere la oraș
Restaurant
Meniu bufet
Mașină de cafea
Facilități spa
Plajă - la 50 m