Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIYADHOO ISLAND


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Complexul Biyadhoo Island, amplasat într-un cadru tropical înverzit, vă oferă spaţii de cazare fermecătoare, pe malul mării, precum şi oportunităţi de practicare a unor variate sporturi acvatice. Acesta este înconjurat de ape albastre cristaline şi include un restaurant, parţial în aer liber, precum şi un centru spa.Localizare
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Aeroportul Internaţional din Malé, situat la 40 minute distanţă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Se poate practica windsurfing şi snorkeling în apele limpezi. La sfârşitul unei zile de activitate, puteţi petrece momente liniştite în bibliotecă. Restaurantul The Palm serveşte mesele într-un cadru informal, în aer liber. Acesta oferă o gamă de preparate proaspete din fructe de mare şi mâncăruri internaţionale. Barul Coconut serveşte băuturi digestive.