Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CINNAMON DHONVELI (Ex. Chaaya Island)


Descriere

Resortul de 4 stele Cinnamon Dhonveli este cel mai bine pastrat secret din Kaafu Atoll aflandu-se langa locul de surf de renume mondial, Pasta Point, precum si la o distanta de 20 de minute de mers cu barca cu motor fata de aeroportul din Male. Situat in inima celei mai bune zone de surf, Chaaya Island Dhonveli este un paradis pentru iubitorii de sporturi nautice, fiind o alegere perfecta pentru toti cei ce doresc sa se bucure de o vacanta de neuitat in Maldive. Site web:
http://www.cinnamonhotels.com/ChaayaIslandDhonveli.htm

Spa & Wellness:
O vizita la centrul spa ii va face pe turisti sa se simta mult mai relaxati si plini de energie, putand beneficia de diverse tratamente faciale si corporale.

Drinks& Food:
Cele 3 restaurante ii asteapta pe turisti cu diverse preparate internationale si fructe de mare proaspete, iar cele 2 baruri ofera o mare varietate de vinuri din intreaga lume, precum si alte bauturi alcoolice si nealcoolice.

Sport si divertisment:
Chaaya Island Dhonveli pune la dispozitia turistilor facilitati excelente si activitati care combina relaxarea si distractia, garantandu-le acestora ca nu se vor plictisi nicio clipa. Hotelul dispune de piscina, sala de fitness complet echipata, teren de tenis, teren de volei pe plaja si de badminton. Turistii se mai pot bucura de surf, scufundari, canoe, snorkeling.

Localizare
Chaaya Island Dhonveli este un resort de 4 stele situat in Kaafu Atoll, langa plaja, la o distanta de 20 de minute de mers cu barca cu motor fata de aeroportul din Male, capitala insulei Maldive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 148 de camere, 3 restaurante, 2 baruri, piscina, sala de fitness, centru spa, teren de tenis, teren de volei pe plaja si badminton, internet wi-fi.