Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND


Descriere

Situată pe 2 insule separate unite printr-un pod, Conrad Maldives Rangali Island este o proprietate luxoasă care oferă vile private spaţioase. Complexul asigură restaurantul subacvatic Ithaa, construit integral din sticlă, precum şi 2 centre spa premiate. Pentru luna de miere hotelul ofera un cos cu fructe in camera si o sticla de sampanie la sosire. O cina romantica la lumina lumanarilor pe malul oceanului.Localizare:
Situată pe 2 insule separate unite printr-un pod, Conrad Maldives Rangali Island este o proprietate luxoasă care oferă vile private spaţioase. Complexul asigură restaurantul subacvatic Ithaa, construit integral din sticlă, precum şi 2 centre spa premiate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii se vor putea bucura de relaxare deplină la Lagoon Spa Retreat şi la Over-Water Spa. Pentru ca sejurul să fie şi mai plăcut, oaspeţii pot vizita magazinul italienesc al proprietăţii sau pot descoperi cultura locală într-o excursie de o zi pe una dintre insulele din jur.

Cele 12 restaurante de talie mondială de la Conrad Maldives servesc o varietate de preparate internaţionale, specialităţi mediteraneene şi delicii la grătar. The Wine Cellar oferă peste 600 de sticle de vin de cea mai bună calitate.

Pentru a ajunge la Conrad Maldives Rangali Island, veţi face o călătorie pitorească de 30 de minute cu un hidroavion care asigură transferul de la Aeroportul Internaţional din Malé la insula Hulhulé.