Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferă o piscină infinită pe acoperiş, cu vedere la Oceanul Indian. De asemenea, hotelul include un centru spa şi o cafenea cu program nonstop.Localizare
Hotelul Jen Malé, Maldives este situat în cartierul de afaceri din Male, la 5 minute de mers pe jos de piaţa de peşte şi de parcul Sultan.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile mari de la piscină şi se pot antrena la centrul de fitness cu program nonstop şi vedere frumoasă la oraş. Serviciul de concierge poate organiza tururi ale insulei, dar şi excursii de scufundări. De asemenea, proprietatea pune la dispoziţie servicii de spălătorie şi de călcătorie. Sunt acceptate şi plăţi cu carduri Union Pay.

Restaurantul Lime serveşte mâncăruri din sud-estul Asiei, precum şi preparate din fructe de mare proaspete, tipice Insulelor Maldive. Azur Lounge, situat pe acoperiş, oferă vedere încântătoare la ocean, cocktailuri, sushi şi ton proaspăt din apele Maldivelor.