Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Activitati
Prin localizarea sa, hotelul Maafushi Inn este alegerea ideala pentru turistii activi care doresc sa isi petreaca vacanta intr-o destinatie antrenanta. Fiind una dintre cele mai animate insule ale Maldivelor, turistii pot inchiria biciclete, pot participa la croaziere pentru a inota cu delfinii, se pot plimba la pas pe intreaga insula. Cei dornici sa incerce bucataria locala traditionala au la dispozitie numeroase restaurante adaptate oricarui buget.

Plaja
Hotelul este asezat pe malul marii, iar plaja din imediata vecinatate a acestuia este plaja publica. De aici turistii au posibilitatea sa practice snorkeling, scufundari si diverse alte sporturi nautice.

Descriere camere
Camerele sunt mobilate cochet si ofera tot confortul necesar petrecerii unei vacante reusite.

Descrierea hotelului
Maafushi Inn este un hotel de tip buget cu 20 de camere, intim, in care turistii vor beneficia de toate facilitatle necesare unei vacante reusite. Acesta ofera turistilor conexiune la internet. Receptia acestuia functioneaza 24 de ore si are disponibila si o casa de schimb valutar.

Localizare
Hotelul este situat pe Insula Maafushi, pe Atolul South Male, pe plaja cu nisip fin si peisaje luxuriante. Acest hotel este recomandat atat tinerilor dornici sa practice sporturi acvatice, cat si cuplurilor care viseaza la o destinatie exotice la costuri reduse.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.