Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERCURE MALDIVES KOODOO


Descriere

Complexul are 43 de vile peste apa și 25 pe malul mării, cele mai multe vile oferind vederi la apusul soarelui și 20 de vile cu piscină privată. Interiorul vilelor utilizează culori izbitoare îmbinate cu un design elegant și contemporan și WiFi gratuit, porturi de încărcare USB, stații de andocare pentru dispozitive și prize de alimentare universale. Oferta Speciala 01.10.2017-21.12.2017: Pentru rezervare in Over Water Villa, turistii vor fi cazati la acelasi pret in Over Water Sunset Villa. Pentru rezervare in Over Water Sunset Villa, turistii vor fi cazati la acelasi pret in Over Water Sunset Pool Villa.Localizare
Mercure Maldives Kooddoo Resort este situat la un zbor de 55 de minute fata de Aeroportul Internațional Male.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul Alita este deschis zilnic, servind preparate din bucătăria pan-asiatică, cu scaune de interior și în aer liber, cu vedere la piscină și lagună. Barul de la piscină oferă gustări ușoare și favorite și Vistas este lounge-bar și bar. De asemenea, este disponibil un meniu în vilă timp de 24 de ore pe zi.

Suvadiva Spa este un spa cu tematică marină, care oferă o gamă largă de tratamente și terapii pentru oaspeți, inclusiv masaje și  împachetări. Suvadiva Divers Maldives este un centru de scufundări certificat PADI de 5 stele și un centru de sporturi de apă, care oferă acces ușor la atolul Gaafu Alifu. Sporturi acvatice, cum ar fi snorkeling, navigație, caiac, sunt disponibile gratuit pentru toți oaspeții. Sunt disponibile, de asemenea, sporturi acvatice motorizate, cum ar fi schiurile cu jet și tuburile distractive.