Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ATTITUDE


Descriere

Cu vedere la plaja cu nisip alb Belle Mare, situată peste drum, de-a lungul coastei de est conservate, hotelul Sunrise Attitude (Adults Only) oferă camere cu aer condiționat. Hotelul este rezervat exclusiv adulților și reprezintă un refugiu senin. Sunrise Attitude are 145 de camere și 8 vile, fiecare cu o piscină privată. De asemenea, hotelul are camere swim-up, care oferă acces direct de pe terasă în piscină. Sunrise Attitude este un loc în care puteți uita cât e ceasul, să vă revigorați la Spa POZ și să vă reconectați cu natura, unde se folosesc ingrediente 100% naturale. Camerele au un concept fără televizor.

Localizare

Clubul de golf Belle Mare Plage este situat la doar 5 minute de mers cu mașina, iar orașul Bel Air se află la 12 km.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot savura în fiecare zi un mic dejun proaspăt tip bufet la restaurantul Alizés, care oferă, de asemenea, o cină tematică tip bufet. Barul Tides, situat lângă piscină, servește o varietate de cocktailuri.

Oaspeții pot explora oceanul cu barca cu fund de sticlă sau cu echipamentele de snorkelling oferite de Hotelul Emeraude Beach Attitude. După o zi activă, oaspeții se pot bucura de un masaj la centrul de wellness și spa.

Facilitati Camere

Aici, nu există televizor. Timpul petrecut departe de casă este despre odihnă și relaxare. O adevărată evadare în doi.
 
O aromă a Mauritius și a naturii noastre tropicale se reflectă în designul nostru interior. Teracotă, muștar, verde frunză: culorile pământului sunt puse în valoare de atingeri de albastru, invitându-vă să respirați aerul mării. Creat de artiști și meșteșugari talentați din Mauritius, interiorul fiecărei camere combină materiale naturale, de proveniență locală.Vă puteți deconecta de la viața de zi cu zi și vă puteți cufunda în stilul de viață mauritian!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.