Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RECIF ATTITUDE


Descriere

Récif Attitude se află pe plaja cu nisip alb din Pointe aux Piments şi oferă vedere la o rezervaţie marină. Piscinele în aer liber, restaurantele și unele dintre camere au vedere la Oceanul Indian. Centrul spa oferă masaje.Localizare
Hotelul Récif Attitude este situat în nord-vestul insulei Mauritius, la 12 minute de mers cu mașina de satul Grand-Baie și la 20 de minute de Port Louis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul La Pointe aux Piments servește un bufet de mic dejun și o varietate de preparate internaționale. Restaurantul L'Ocean situat pe plajă oferă specialităţi din fructe de mare, iar barul La Sirène serveşte gustări și băuturi pe terasa sa cu vedere la ocean.

Centrul spa oferă o gamă largă de tratamente, iar oaspeții au acces gratuit la hamam. În plus, oaspeții pot practica scufundări și snorkelling, iar proprietatea pune la dispoziție un centru de fitness. De asemenea, se organizează seri cu muzică live de câteva ori pe săptămână.