Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU CREOLE


Descriere

Hotel Riu Creole (All Inclusive 24h), împreună cu Hotel Riu Le Morne, alcătuiesc primul RIU Resort din Mauritius, care și-a deschis porțile pentru oaspeții, după o renovare, în timpul verii 2014. Bucătăria sa se concentrează pe produse proaspete, folosite pentru a face mâncăruri calde și reci. De asemenea, oaspeții se pot bucura de restaurantul Asiatic si barurile din hol, camera de zi și de pe plajă

Localizare

Hotel Riu Creole este situat chiar lângă plaja Le Morne, în partea de sud-vest a insulei, la poalele maiestuosului Mont Brabant.

Facilitati Hotel

Hotel Riu Creole (All Inclusive 24h), împreună cu Hotel Riu Le Morne, alcătuiesc primul RIU Resort din Mauritius, care și-a deschis porțile pentru oaspeții, după o renovare, în timpul verii 2014.

Bucătăria sa se concentrează pe produse proaspete, folosite pentru a face mâncăruri calde și reci.  De asemenea, oaspeții se pot bucura de restaurantul Asiatic si barurile din hol, camera de zi și de pe plajă.

Facilitati Camere

Riu Creole  ofera 313 camere cu Uscător de păr, Telefon, WiFi contra cost, aer conditionat central, Mini Bar, Ceainic electric, TV prin satelit (cu ecran plat), Seif electronic în cameră, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.