Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE RAVENALA ATTITUDE


Descriere

Hotel nou deschis in octombrie 2015 este situat pe plaja in partea de nord-vest a insulei, la aproximativ 25 de minute de Port Louis. Aeroportul se afla la o ora distanta fata de hotel. Conditii speciale Oferta Luna de Miere: Turistii trebuie sa prezinte -in momentul rezervarii si la check-in- certificatul de casatorie (nu mai vechi de un an de la data casatoriei); Cadouri speciale pentru miri: -cadouri speciale; -20% reducere la SPA.

Localizare:

Hotelul este situat pe coasta de nord-vest a insulei, la aproximativ 25 de minute de Port Louis,cu vedere la apele clare ale Oceanul Indian. Aeroportul se afla la o ora distanta fata de hotel.

Facilitati hotel:

Acest hotel de lux oferă servicii si facilitati excelente cum ar fi: centru spa, centru de fitness, sauna, piscină cu jacuzzi, piscina si club pentru copii,10 restaurante, tenis, volei, windsurfing și canotaj, scufundări, parasailing și schi nautic.

Facilitati camere:

Camerele hotelului sunt renovate, dotate cu aer conditionat, baie cu cada si dus, uscator de par, seif electronic, minibar, TV plasma, balcon si terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.