Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELLAIDHOO MALDIVES BY CINNAMON


Descriere

Situat într-un peisaj insular magnific pe atolul Alifu Alifu, Chaaya Reef Ellaidhoo oferă cazare confortabilă, cu facilităţi de lux. Înconjurat de palmieri şi plaje albe, acesta are o piscină infinită şi un centru de fitness.De la Aeroportul Internaţional Male puteţi ajunge la Chaaya Reef Ellaidhoo cu un hidroavion sau cu o barcă cu motor. Călătoria cu hidroavionul durează 25 de minute, iar cea cu barca cu motor 1 oră şi jumătate. www.cinnamonhotels.comLocalizare:
De la Aeroportul Internaţional Male puteţi ajunge la Chaaya Reef Ellaidhoo cu un hidroavion sau cu o barcă cu motor. Călătoria cu hidroavionul durează 25 de minute, iar cea cu barca cu motor 1 oră şi jumătate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

La Azmaara Spa, care oferă săli de tratament private şi tratamente relaxante de masaj, oaspeţii se vor simţi răsfăţaţi. Pentru amatorii de aventură, hotelul organizează zilnic excursii de scufundări în zona recifelor spectaculoase din atolul Ari Nord.

Restaurantul Madi oferă pe tot parcursul zilei un bufet variat de preparate internaţionale. La barul Iruohsnee vă puteţi bucura de priveliştea asfinţitului savurând cocktailuri tropicale.