Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GANGEHI ISLAND RESORT


Descriere

Localizat in Atolul Ari Nord, Gangehi Island Resort este un resort de lux aflat la 25 de minute distanta cu hidroavionul fata de aeroportul din capitala Male. Aceasta insula retrasa si linistita cu vegetatie luxurianta este marginita de un recif de corali dar si de o laguna. Aici viata marina este de o frumusete rara, existand o varietate uimitoare de pesti tropicali ce inoata in jurul coralilor alaturi de broaste testoase si delfini. Hotelul, inconjurat de nisip alb, apa cristalina si palmieri, le promite turistilor un sejur de neuitat in Maldive. Spa & Wellness:
La Ginger Spa, tratamentele sunt combinate cu experienta spirituala si meditativa pentru a asigura bunastarea corpului si a mintii. Sedintele de masaj sunt foarte cunoscute in Maldive, iar tratamentele de infrumusetare sunt adaptate la tipul de piele al turistilor.

Drinks & Food:
Amplasat intr-o locatie spectaculoasa, restaurantul principal serveste o gama variata de preparate in stil bufet suedez. Pentru mese festive private sau romantice, meniurile cu fructe de mare sunt disponibile la restaurantul a la carte al hotelului. Cele doua baruri cu vedere panoramica la ocean ofera o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice.

Sport si divertisment:
In fiecare zi turistii pot alege dintre numeroasele activitati propuse de personalul specializat al hotelului: snorkeling, canoe, yoga, scufundari, gimnastica acvatica, volei pe plaja, programe de animatie. De asemenea, se pot relaxa citind in mini biblioteca pusa la dispozitia lor sau se pot mentine in forma in sala de fitness complet echipata.

Localizare:
Localizat in Atolul Ari Nord, Gangehi Island Resort de 4 stele este un resort de lux aflat pe plaja, la 25 de minute distanta cu hidroavionul fata de capitala Male.

Site web:
http://www.gangehi.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.