Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Island Resort


Descriere

Localizare: Amplasat la capatul atolului Ari, in partea de sud si avand o lungime de doar 700 de metri si o latime de 140 de metri, Holiday Island se afla la doar 110 km de Aeroportul International Male, transferul realizandu-se cu avionul pana la aeroportul Maamigili, iar apoi cu barca rapida (zborul dureaza aproximativ 20 minute, iar calatoria cu barca rapida dureaza 5 minute).


Prezentare generala: Holiday Island Resort & Spa Maldive-South Ari Atoll este una din cele mai bune optiuni cand va ganditi la vacanta de vis in Maldive. Structura acestui hotel este diferita de restul insulelor din Maldive. Forma in mare parte alungita a insulei este intr-adevar o entitate unica pentru luna de miere in Maldive, cu plimbari lungi pe plaja si peisajul pitoresc al oceanului albastru. Aceast statiune de 142 camere este, de asemenea, perfecta pentru grupuri si familii care isi doresc o vacanta in Maldive.



Facilitati: Restaurante, baruri, piscine, magazin de suveniruri, centru SPA Araamu - ofera tratamente clasice cum ar fi: masaj si aromaterapie, jacuzzi, sauna, baie de aburi, reflexologie, terapie ayurvedica indiana. Numeroase facilitati sportive de pe insula (canotaj, caiac, windsurfing, catamaran, ski jet, schi nautic, parasailing, snorkeling, scuba diving, biliard, tenis de masa, tenis, volei, badminton.) Wi-Fi gratuit disponibil in barul principal, Wi-fi contra cost in restul complexului.


Camere: bungalowurile sunt dotate cu baie, aer conditionat, ventilator, TV, telefon, mini-bar, dus in aer liber, uscator de par, aparat pentru cafea/ceai, seif, terasa, sezlonguri.

Limita bagaj: pentru zborul intern, limita bagajului de cala este de 20 kg, iar pentru bagajul de mana este de 5 kg. Pentru kilograme suplimentare, se achita direct transportatorului o taxa de aproximativ 5 USD/ Kilogram.

www.villahotels.com/en/resort/holiday-island

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.