Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KURUMBA MALDIVES


Descriere

Situat pe o insulă tropicală privată din atolul Malé Nord, Complexul Kurumba Maldives oferă plaje frumoase cu nisip alb şi cocotieri pitorești. Proprietatea este situată la doar 10 minute de mers cu barca cu motor de la aeroport. Transferurile cu barca sunt disponibile nonstop. Turistii aflati in luna de miere primesc gratuit: o cina romantica si o sicla de vin din partea hotelului, 30$ credit pentru centrul VELI SPA www.kurumba.comLocalizare:
Situat pe o insulă tropicală privată din atolul Malé Nord, Complexul Kurumba Maldives oferă plaje frumoase cu nisip alb şi cocotieri pitorești. Proprietatea este situată la doar 10 minute de mers cu barca cu motor de la aeroport. Transferurile cu barca sunt disponibile nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Complexul pune la dispoziție 2 piscine cu apă dulce în aer liber, 3 terenuri de tenis și un centru de fitness. Centrul spa Veli oferă o varietate de tratamente, incluzând tratamentele unice Dhivehi Beys, precum și tratamente moderne și tradiționale. Sunt disponibile tururi de pescuit și de vizitare a mai multor insule, precum și excursii personalizate.

Restaurantele complexului Kurumba servesc preparate dintr-o varietate de bucătării, inclusiv cea italienească, japoneză, indiană sau libaneză. Localul Kahlu oferă cocktailuri, programe de karaoke și DJ. La barul Kandu se poate asculta muzică live.