Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SERENE SKY GUESTROOM


Descriere

Activitati
Iubitorii de sporturi nautice vor avea in apropierea hotelului centru de scufundari si snorkeling. Cei care doresc pot solicita organizarea unei iesiri la pescuit alaturi de localnici. Pentru cei mai nonconformisti si dornici de intimitate, hotelul organizeaza excursii catre o plaja privata unde pot petrece clipe de neuitat alaturi de persoana iubita.

Localizare
Hotelul Serene Sky este localizat pe Insula Thoddoo, una dintre cele mai verzi insule ale Maldivelor. Insula este cea mai mare producatoare de fructe a Maldivelor si ofera turistiilor un adevarat "spectacol" de arome si peisajele exotice ale plajelor intinse cu nisip fin inconjurate de palmieri. Este recomandata in primul rand iubitorilor de natura si celor care vor sa cunoasca o civilizatie exotica autentica, dar si cuplurilor care doresc sa petreaca o vacanta romantica intr-o destinatie exotice.

Descriere camere
Hotelul Serene Sky este o proprietate cu un numar restrans de camere, moderne, foarte frumos decorate si au vedere la gradina. Acestea sunt dotate cu televizor cu ecran plat, minifrigider si seif. Toate camerele au internet wireless gratuit si aer conditionat.

Descriere hotel
Hotelul Serene Sky Guest house este situat la 5 minute de mers pe jos fata de plaja cu nisip fin. Este inconjurat de verdeata ceea ce ofera un peisaj de neuitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.