Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUGAR BEACH RESORT


Descriere

Sugar Beach este un hotel luxos situat pe plaja Flic-en-Flac şi oferă vedere la Oceanul Indian, un centru spa şi de wellness, grădină tropicală şi o piscină mare în aer liber. Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam, aflat la 1 oră de mers cu maşina.

Localizare:

Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam, aflat la 1 oră de mers cu maşina.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă vedere la Oceanul Indian, un centru spa şi de wellness, grădină tropicală şi o piscină mare în aer liber. Restaurantele complexului Sugar Beach oferă mâncăruri creative din Mauritius şi preparate culinare din bucătăria italiană şi internaţională. Oaspeţii se pot relaxa şi destinde în timp ce savurează un cocktail apetisant la bar. Facilităţile includ un centru de fitness şi o terasă la soare. Oaspeţii se pot bucura de o plimbare de-a lungul plajei cu nisip alb. Parcul Natural Casela şi terenul de golf Tamarina Golf Estate se află la 13 km.

Facilitati camere:

Camerele sunt izolate fonic şi au aer condiţionat şi mobilier modern. Fiecare cameră este spaţioasă şi include TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de relaxare şi balcon. Oferă facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.