Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROPICAL ATTITUDE


Descriere

Situat pe plajă și înconjurat de o grădină cu cocotieri, hotelul Tropical Attitude oferă gratuit excursii cu barca la Insula Cerbilor (Île aux Cerfs). Proprietatea este decorată în stil tradițional și pune la dispoziția oaspeților o piscină în aer liber și facilități gratuite pentru practicarea de sporturi nautice.Localizare
Hotelul Tropical Attitude oferă vedere la satul pescăresc Trou d'Eau Douce, situat la 2 km, și se află la 15 minute cu mașina de Belle Mare. La Aeroportul Internațional Mauritius se poate ajunge în aproximativ 45 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Pe terasa cu vedere la ocean, oaspeții pot savura preparate locale și internaționale servite de restaurantul Le Cocotier și băuturi de la barul La Canne à Sucre.

Printre activitățile oferite gratuit se numără excursii cu o barcă cu fund de sticlă. Oaspeții pot închiria biciclete și juca volei, tenis de masă și jocuri de societate. La recepția cu program nonstop și la bar este disponibil WiFi gratuit.