Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAM OF ZANZIBAR


Descriere

Fabulos 8,9 /10 Booking.com Traveler's Choice 2016 - Tripadvisor Hotelul este situat in statiunea Machangani, pe coasta de est a insulei Zanzibar pe plaja. Distanta pana la Aeroportul International din Zanzibar este de 45km. Hotelul este recomandat acelora care doresc sa isi petreaca vacanta intr-un complex luxos, pe o plaja cu peisaje inedite.Localizare
Resortul Dream of Zanzibar este un resort de 5* situat in Kiwengwa pe plaja de nisip alb. El este la o distanta de 45km de aeroportul international din Stone Town.

Spa & Wellness
In cadrul centrului SPA oaspetii se vor bucura de baie de aburi, mai multe tipuri de masaje si tratamente precum si un salon de frumusete si un centru de fitness.

Sport & Divertisment
Pentru relaxare resortul oferă 2 piscine cu zona pentru copii şi există un centru pentru sporturi nautice precum windsurfing şi catamaran.

Drinks & Food
Oaspetii resortului Dream of Zanzibar au la dispoziţie 5 restaurante diferite cu diverse tipuri de preparate, precum şi 3 baruri pentru băuturi răcoritoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Resortul ofera 157 camere mobilate in stiul african fiind amenajate cu mobilier de lux. Ele au o terasa spatioasa si sunt dotate cu televizor, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu dus si articole de toaleta.