Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HIDEAWAY OF NUNGWI RESORT & SPA


Descriere

Superb 9,2 /10 Booking.com Castigator World Travel Award 2016 - Tanzania's Leading Spa Resort - Tripadvisor Certificat de excelenta 2016 - Tripadvisor Resortul face parte din The Leading Hotels of the World. Hotelul este situat intr-una dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei, Nungwi, in partea de nord a insulei, la 63km de Aeroportul din Zanzibar. Este o statiunea cu cea mai influenta a mareelor, ceea ce face din Nungwi una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei.Spa & Wellness
In cadrul Spa-ului oaspetii se pot relaxa optand pentru masaje si tratamente si se pot energiza la centrul fitness.

Sport & Divertisment
Oaspetii pot opta pentru snorkeling, catamaran, windsurfing si kayak.

Drinks & Food
In cadrul resortului oaspetii pot servi masa in sistem bufet ce ofera preparate din bucataria orientala si gratar in stil african. Bauturile pot fi servite fie la barul de pe plaja fie pe terasa la soare.

Localizare
Nungwi Resort & Spa este situat pe coasta de nord-vest a orasului Zanzibar, la 55 km de Stone Town. El este situat la mai putin de o ora de mers cu masina. Resortul face parte din The Leading Hotels of the World.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Resortul ofera facilitati precum piscina exterioara, plaja privata, centru SPA, centru de scufundari, restaurant, bar pe plaja si terasa, bar de trabucuri, programe de divertisment si internet wi-fi gratuit.