Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mary Lou


Descriere

Pensiunea Marylou este situata intr-o zona rezidentiala, la doar 1,2 km de zona istorica din Alba Iulia si de catedrala romano-catolica. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), sauna, serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), inchirieri biciclete (cost suplimentar), teren de golf (cost suplimentar), ticket point (cost suplimentar), menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, inchirieri auto, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap. Facilitati camere: baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, halat de baie, papuci, TV, telefon, minibar, birou, sauna, mic dejun in camera, facilitati de calcat, internet wireless si prin cablu.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, halat de baie, papuci, TV, telefon, minibar, birou, sauna, mic dejun in camera, facilitati de calcat, internet wireless si prin cablu.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), sauna, serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), inchirieri biciclete (cost suplimentar), teren de golf (cost suplimentar), ticket point (cost suplimentar), menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, inchirieri auto, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap.
Locatie:
Pensiunea Marylou este situata intr-o zona rezidentiala, la doar 1,2 km de zona istorica din Alba Iulia si de catedrala romano-catolica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.