Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Costa 3s Beach este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Bodrum, și oferă plajă privată, piscină în aer liber și centru spa cu o gamă variată de servicii. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 81 camere. Camerele confortabile de la Costa 3s Beach au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Camerele au balcon cu vedere la mare, la piscină sau la oraș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Există camere care au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Costa 3s Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională și turcească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Costa 3s Beach amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

În grădina de la Costa 3s Beach există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Costa 3s Beach dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la o distanță de 36 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Costa 3s Beach sunt: Morile de vânt din Bodrum - 3,6 km, Pedasa Antique City - 3,8 km, Ppoarta Myndus - 3,9 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: turcească, internațională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Darts
Biliard
Schimb valutar
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Canale TV pentru copii
Pachete Spa - cu plata
Bufet pentru copii
Spa/ centru wellness
Caiac - cu plata
Saună
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Canapea extensibilă
Vedere la oraș
Snack bar

Locatie