Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anadolu Hotels Didim Club (ex Palm Wings Didim)


Descriere

Amplasată în Didim, Anadolu Hotels Didim este o proprietate de 5 stele care are zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare, 2 piscine exterioare și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Anadolu Hotels Didim includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 366 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele de la Anadolu Hotels Didim sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Anadolu Hotels Didim oaspeții au la dispoziție 6 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 6 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber cu tobogane cu apă pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Anadolu Hotels Didim amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Anadolu Hotels Didim organizează spectacole cu muzică live, discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness, aerobic sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Anadolu Hotels Didim poate furniza informații turistice.

Anadolu Hotels Didim dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Anadolu Hotels Didim se află la 1 km de Orașul Didim și la 80 km de Aeroportul Bodrum.

Cele mai apropiate atracții de Anadolu Hotels Didim sunt: Portul de agrement Didim - 3,8 km, Miletos - 19,7 km, The Temple of Serapis - 19,9 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
Restaurant 4 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Restaurant 5 - Bucătărie: asiatică, Meniu: à la carte
Restaurant 6 - Bucătărie: indiană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Orașul Didim - 1 km
Portul de agrement Didim - 3,8 km
Miletos - 20 km
The Temple of Serapis - 20 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Bodrum - 80 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Umbrele de soare
Sală de fitness
Darts
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
TV
Telefon
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Aqua Aerobic
Aerobic
Mic dejun tip bufet
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
2 piscine exterioare
6 baruri
Ponton
Saună
Șezlonguri
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Plajă privată
Bar pe plajă
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Baie turcească
Discotecă
Închiriere echipament tenis - cu plata
Tenis de câmp
3 tobogane cu apă
Seif
Jacuzzi
Camere pentru familie
Minibar - cu plata
Room service - cu plata
Vedere la mare
Birou de turism
Club pentru copii
Baschet
Tratamente corporale - cu plata
Lobby bar
6 restaurante
Călcătorie - cu plata
Divertisment de seară
Acces imediat la plajă
Mic dejun în cameră
Volei pe plajă
Plajă - la 50 m
Tobogan cu apă
Tobogane cu apă

Locatie