Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALLIUM VILLAS RESORT


Descriere

Amplasată în Bodrum, Allium Villas Resort este o proprietate de 5 stele care are zonă de plajă privată, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Allium Villas Resort includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Allium Villas Resort sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Allium Villas Resort oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria italiană de la Allium Villas Resort propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Allium Villas Resort oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone.

Allium Villas Resort organizează seri de muzică live.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Allium Villas Resort dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la o distanță de 39 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Allium Villas Resort sunt: Pedasa Antique City - 13,0 km, Morile de vânt din Bodrum - 15,0 km, Castelul Bodrum - 16,0 km.


Restaurante:
Ayva Restaurant - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Pedasa Antique City - 13 km
Morile de vânt din Bodrum - 15 km
Bodrum Marina Yacht Club - 15 km
Castelul Bodrum - 16 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Milas-Bodrum - 39 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Schimb valutar
Radio
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Magazine
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Spa/ centru wellness
Baie cu aburi
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Tur cultura locala - cu plata
Halat de baie
Laptop
Saună
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Parcare pe stradă
Bibliotecă
Curăţătorie chimică - cu plata
Plajă privată
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Cameră cu aburi
Baie turcească
Fierbător
Pardoseală de lemn sau parchet